L’AFA participa a les Spring Meetings i manté una reunió amb el Tresor nord-americà a Washington

Spring Meetings de l’FMI i del Banc Mundial. Reunió amb el Tresor nord-americà

14/04/2023

El Director General de l’AFA ha participat, juntament amb membres del Ministeri de Finances, a les Spring Meetings que organitzen anualment el Fons Monetari Internacional (FMI) i el Banc Mundial (BM) a Washington DC.

La delegació andorrana s’ha reunit amb el Director del Departament Europeu de l’FMI, Alfred Kammer, així com amb Paul Hilbers i Luc Dresse, Directors Executius de la circumscripció de l’FMI de la qual forma part Andorra. En aquestes reunions s’han tractat les temàtiques d’actualitat més rellevants per a l’economia, amb especial focus en l’evolució del creixement i de la inflació, així com en l’estabilitat financera.

Els representants de l’AFA i de Govern també han mantingut una reunió de treball amb el Departament del Tresor dels Estats Units d’Amèrica respecte a diferents aspectes de col·laboració mútua.

Finalment, el marc de les Spring Meetings ha permès a Andorra mantenir reunions bilaterals d’alt nivell amb els bancs centrals i ministeris de finances de diferents països, inclosos Espanya, els Països Baixos, Liechtenstein, San Marino, Romania, Montenegro i Curaçao, així com amb agències de qualificació creditícia i equips tècnics del Fons Monetari Internacional.