Pla de contingència de l’AFA

COVID-19, declarada pandèmia per l’OMS

13/03/2020

Després de la declaració el passat 11 de març, per part de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), de pandèmia pel brot de coronavirus COVID-19 i en seguiment a les recomanacions del Govern d’Andorra, els informem que, en el marc del pla de contingència de l’AFA, s’ha previst limitar l’assistència a reunions presencials i utilitzar mitjans telemàtics sempre que sigui possible.

Per tal de minimitzar l’impacte en els serveis prestats per part de l’AFA en relació amb aquestes mesures, en cas de tenir reunions confirmades per aquesta Autoritat, si es considera que són estrictament necessàries, es proposarà mantenir una reunió virtual i, en cas contrari, s’ajornaran i programaran per a més endavant. En cas que es proposi un canvi, la nova data quedarà pendent de reconfirmar un parell de dies abans en funció del desenvolupament dels esdeveniments i de les recomanacions del Govern.

Així mateix, pel que fa al lliurament de documentació, es demana que, a menys que sigui imprescindible, en lloc de lliurar-la presencialment a les nostres oficines, qualsevol carta o documentació que desitgin fer arribar a l’AFA sigui tramesa per mitjà de correu electrònic a l’adreça recepcio@afa.ad. Les trameses habituals per a les quals ja s’utilitzen uns canals telemàtics específics han de continuar enviant-se a les corresponents adreces electròniques. Així mateix, es donaran les respostes corresponents utilitzant també canals telemàtics.

En tot moment des de l’AFA se seguiran els protocols que marqui el Govern d’Andorra; així mateix, s’agraeixen la comprensió i la col·laboració de tothom mentre duri la situació de mesures especials i es recorda la conveniència de seguir les mesures recomanades en cada moment pel Govern.

Altres enllaços d'interès:

Consulteu tota la informació útil i les mesures adoptades per l'AFA al següent apartat:

COVID-19 - Informació útil i mesures

Font: Autoritat Financera Andorrana