L'AFA estrena portal web

Un portal més transparent i proper al consumidor de serveis financers i a la indústria. S'amplien continguts i es millora la navegació.

06/11/2018

El nou portal web de l’AFA amplia continguts i ofereix una estructura ideada per facilitar la navegació als usuaris fent-la més accessible i pràctica.

Una de les novetats és la incorporació d’una secció específica adreçada al consumidor final dels serveis financers. El nou portal, a més, introdueix un canal per reportar publicitats enganyoses i un altre per entitats no autoritzades, encoratjant qualsevol ciutadà a fer ús d’aquesta via de comunicació per informar d'activitats que siguin susceptibles de perjudicar els consumidors.

Una web orientada en la eficiència amb la interacció amb la indústria. L’apartat Normativa és un exemple de millora, amb una estructura més ordenada i un cercador més potent, facilitant d’aquesta manera a les entitats financeres la navegació i la consulta a qualsevol tipus de normativa. El portal també ofereix la possibilitat de subscriure’s al canal de notícies per estar al dia de les darreres novetats i es dóna presència a les xarxes socials.

Es crea un apartat específic d’Innovació & FinTech com eina d’interacció entre agents interessats en la matèria i les diverses comissions de treball creades dins de l’AFA que tenen per objectiu, entre d’altres, analitzar el desenvolupament d’una possible regulació i l’estudi de l’encaix de nous tipus d’entitats FinTech en el mercat actual.

 

 

Totes aquestes modificacions s’emmarquen dins d’una estratègia global de contínua implementació de les millors pràctiques internacionals, en línia amb els nostres homòlegs. Dins d’aquesta estratègia, s’emmarca el canvi de denominació de l’AFA. Recordar que el passat 5 de juliol, l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF) es va transformar en l'Autoritat Financera Andorrana (AFA), tot coincidint amb la incorporació del sector assegurador i reassegurador sota el seu paraigües de supervisió.

La renovació de la pàgina web segueix en la línia de garantir una major transparència, tot facilitant la recerca de qualsevol informació, així com d’apropar-se als consumidors de serveis financers i a la industria, el que contribueix a situar Andorra com a plaça fiable, rentable i segura.

 

Font: Autoritat Financera Andorrana